maanantai 7. lokakuuta 2013

Suklaa-passion kääretorttu




Anteeksi, anteeksi, anteeksi olen ollut kuumeessa viikonlopun ja vielä nuha ja köhä jaksaa kiusoitella minua! Laitan tänään teille 3 eri reseptiä niin ollaan taas kärryillä! Tässä teille nyt tämmöinen herkku, on aivan mielettömän hyvää. En meinaa muita kääretorttuja enää tehdäkkään kuin tätä!


Kääretorttupohja

4            munaa
1,5dl      sokeria
1dl         vehnäjauhoja
1dl         perunajauhoja
1,5tl       leivinjauhetta
2rkl        kaakaojauhetta

Täyte

2dl          vispikermaa
250g       mascarponejuustoa
3-4kpl     passionhedelmää
1kpl        banaania soseutettuna
1kpl        lime
2rkl         sokeria

Koristelu

1dl          suklaakastiketta(käytin itse vaahtoutuvaa suklaakastiketta sellaisenaan)
muutma pala rouhittua suklaata

Aloita pohja tekemisestä. Vatkaa munat ja sokeri kunnolla vahhdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon pienissä erissä varovasti sekoittaen, jotta vaahto ei lässähdä. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa 6-8min. Kannatta vahtia ettei pohja pääse palamaan.

Valmista täyte. Vaahdota kerma ja lisää siihen mascarponejuusto. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset vaahdon joukkoon. Lisää joukkoon soseutettu banaani sekä sokeri. Raasta pestyn limen kuori ja purista mehu. Lisää ne täytteeseen.

Kumoa kääretorttu toisen leivinpaperin päälle. Levitä jäähtyneen pohjan päälle täyte. Kääri leivinpaperin avulla mahdollisimman napakka rulla. Koristele rulla suklaakastikkeella ja rouhitulla suklaalla.

Nautiskelkaa!

-Annika-








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti