Anteeksi, anteeksi, anteeksi olen ollut kuumeessa viikonlopun ja vielä nuha ja köhä jaksaa kiusoitella minua! Laitan tänään teille 3 eri reseptiä niin ollaan taas kärryillä! Tässä teille nyt tämmöinen herkku, on aivan mielettömän hyvää. En meinaa muita kääretorttuja enää tehdäkkään kuin tätä!
Kääretorttupohja
4 munaa1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1,5tl leivinjauhetta
2rkl kaakaojauhetta
Täyte
2dl vispikermaa250g mascarponejuustoa
3-4kpl passionhedelmää
1kpl banaania soseutettuna
1kpl lime
2rkl sokeria
Koristelu
1dl suklaakastiketta(käytin itse vaahtoutuvaa suklaakastiketta sellaisenaan)muutma pala rouhittua suklaata
Aloita pohja tekemisestä. Vatkaa munat ja sokeri kunnolla vahhdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon pienissä erissä varovasti sekoittaen, jotta vaahto ei lässähdä. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa 6-8min. Kannatta vahtia ettei pohja pääse palamaan.
Valmista täyte. Vaahdota kerma ja lisää siihen mascarponejuusto. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset vaahdon joukkoon. Lisää joukkoon soseutettu banaani sekä sokeri. Raasta pestyn limen kuori ja purista mehu. Lisää ne täytteeseen.
Kumoa kääretorttu toisen leivinpaperin päälle. Levitä jäähtyneen pohjan päälle täyte. Kääri leivinpaperin avulla mahdollisimman napakka rulla. Koristele rulla suklaakastikkeella ja rouhitulla suklaalla.
Nautiskelkaa!
-Annika-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti