keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Uuni juustokakku


Anteeksi myöhäinen postaukseni! Tässä on ohje herkulliseen juustokakkuun:

Pohja

200g        Digestive keksejä
100g        Voita/margariinia

Täyte

2            Munaa
1dl         Sokeria
2dl         Kuohukermaa
400g      Tuorejuusto
200g      Valkosuklaata
1             Limen kuoriraaste
Ripaus vaniljasokeria maun mukaan(laitoin 1tl)

Sulata voi ja murskaa keksit mahdollisimman hienoksi muruksi. Sekoita voi ja keksimurut sekaisin kulhossa. Leikkaa irtopohjakakku vuoan pohjalle palanen leivinpaperia. Painele keksimuruseos vuoan pohjalle ja reunoille(reunan ei tarvitse yltää kuin n. puoleen väliin vuokaa). Laita jääkaappiin jähmettymään. Tee sillä välin täyte vatkaa munat ja sokeri kunnolla vaahdoksi. Lisää sekaan tuorejuusto, kerma, vaniljasokeri, limen kuoriraaste. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se ohuena nauhana kokoajan sekoittaen joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja levitä tasaisesti. Paista uunissa 175 asteessa 20-30min riippuen uunista. Juustokakku on valmis kun sen pinta on saanut vähän ruskeata väriä. Jäähdytä mielellään jääkaappikylmäksi ennen vuoasta irrottamista. Koristeita ei oo pakko tehdä tai voi tehdä omanlaisensa. Minun koristeeni tein kukkamuoteilla ja lehtimuotilla sokerimassasta.

Tämä on tosi herkkua kannattaa kokeilla, naminami! Huomenna taas uusi resepti!

Terveisin

Himoleipuri Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti